Handro

Hondenmaterialen

antlers

                                             

                   

Wat zijn Farm Food Antlers®?

Farm Food Antlers® zijn de hertengeweien van mannelijke herten. Deze geweien vallen ieder voorjaar, na de paartijd af, en groeien dan weer aan. Omdat de Farm Food Antlers® een puur natuurproduct is kunnen ze nog licht naar de grond ruiken en verschillen ze ook allemaal van kleur, gewicht, vorm en dikte.

Waarom Farm Food Antlers®?

Honden hebben van nature een grote behoefte om ergens op te kauwen. Dit doen ze omdat zij alleen op deze manier hun tanden en kiezen op een natuulijke wijze schoon kunnen houden. In de natuur kauwen wolven en andere hond-achtigen, na de maaltijd, onder andere op de huid en botten van hun prooi.

Ook wordt er tijdens het kauwen in de hersenen endorfine aangemaakt. Deze endorfines geven een gevoel van rust waardoor uw hond zich ontspant.

Farm Food Antlers® zijn ook zeer geschikt voor jonge honden die tanden wisselen omdat ze langer meegaan dan andere kauwbotten. Ook zijn de Farm Food Antlers® geschikt voor honden met een allergie of een gevoelige spijsvertering. Voor honden met een overgewicht zijn ze uitermate geschikt omdat het kauwen erop veel energie kost en het hongergevoel vermindert.

Belangrijk:

Zorg ervoor dat de maat die u koopt past bij de grootte en bijtkracht van uw hond. Houd toezicht op uw hond tijdens het kauwen en verwijder kleine overblijfselen.
Mocht het gebeuren dat uw hond niet (meer) geïnteresseerd is in Antlers® dan kunt u het product een nachtje in water laten weken of licht opschuren.